Bedrijfsuitjes in het Rangerbos

Voor teams, afdelingen en organisaties biedt het Rangerbos volop avontuur. Sportief, avontuurlijk, tactisch of vooral gezellig: kies het programma dat past bij je organisatie of groep. Boek bijtijds, want de agenda van Ranger Swen vult zich rap. Swen kijkt ernaar uit jullie te ontvangen en we maken er een uitje van dat goed past bij jullie gezelschap.  

Ranger of the WOODS

Testosteron competitie

Tijdens deze testosteronvolle competitie ga je de strijd aan met je collega’s. Wie kan het beste zagen, hakken en sjouwen? Die wordt officieel beëdigd tot ‘Ranger of the Woods’!

Workshop vuur maken

Overleven zonder aansteker

Stel je voor: je verdwaalt met je team of afdeling in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dan heb je toch vuur nodig om te overleven. In deze workshop, maken jij en je collega’s een eigen vuur. En nee, dat doen jullie natuurlijk niet met een aansteker…

Avontuurlijk teamuitje op maat

Niets is te gek!

Wil je je kinderfeestje of survivalweekend in het Rangerbos anders invulling geven? Slapen, houthakken, skelterrace, picknicken… Er kan veel in het Rangerbos. Ranger Swen stelt voor jou een programma samen dat bij je past.

Reserveer hier jouw avontuur

Survival tip van de week

Als je met je rug naar het Noorden staat kijk je richting het Zuiden 😉