Avontuurlijke activiteiten voor kids

Een workshop vuur maken, hutten bouwen of op zoek naar de schat van Kapitein Zwartbaard? 
Vier je kinderfeestje in het Rangerbos!
Ranger Swen ontvangt jullie bij de Rangerhut en na limo drinken begint het avontuur.
Kies de activiteiten die je leuk vind en we maken er een stoer feestje van!

Workshop vuur maken

Waar rook is, is vuur

Kan jij je eigen vuur maken met een magnesium stick, stro en hout? Ranger Swen leert je op een veilige manier een goed vuurtje te stoken, zelfs als het regent. En als het vuurtje brandt, bakken we marshmallows! Echt een avontuurlijk feestje!          

Ranger of the WOODS

Een competitie voor de stoere kids

Ben jij een echte Ranger en daag jij je vriendjes uit voor een competitie? Wie zaag als eerste het houtblok door, wie hangt het langst aan de liaan en wie legt het bosparcours het snelst af? Ontdek wie het sterkst, slimst of snelst is. Die is de echte Ranger of the Woods!

Zoek de Schat van Piraat Zwartbaard

Het bestbewaarde geheim van de Heuvelrug

Vroeger zag het Rangerbos er heel anders uit. Rond fort Vechten was een haven waar goed werd gehandeld.  Dat wisten de piraten ook. Het gerucht gaat dat piraat Zwartbaard een schatkist heeft verstopt. Maar waar? Wie de schat vindt, mag de buit verdelen!

Hutten bouwen

Hoe ziet jullie perfecte hut eruit?

Hout, spijkers, hamers en een paar goede vrienden. Samen maken jullie een plan hoe de hut eruit moet zien. Daarna timmeren jullie de perfecte hut in elkaar. Hoe gaaf is dat! Ranger Swen zorgt natuurlijk voor de limonade.

Mega Modder Race

Voor wie een beetje vies mag worden

Een nat pak gegarandeerd met deze MegaModderRace! Slingeren aan de liaan, tijgeren onder het legernet, slootje springen… Welk team overwint als eerste de modderige obstakels uit het parcours?

Boogschieten

Ben jij een echte Robin Hood?

Dit kinderfeestje is een schot in de roos! Ben jij een echte Robin Hood, kun jij goed richten en scoor jij de meeste punten? Ga samen met je vrienden het duel aan. Ranger Swen zal jullie begeleiden en ga naar huis als een echte winnaar.

Reserveer hier jouw kinderfeestje

Survival tip van de week

Als je met je rug naar het Noorden staat kijk je richting het Zuiden 😉