Op avontuur met je familie of vrienden

Vrijgezellen: eat your heart out! Ranger Swen heeft avontuurlijke programma's voor jullie in petto. Maar ook voor een sportieve familiedag of een vriendenuitje kunnen jullie in het Rangerbos terecht. Kies het programma dat past bij jullie gezelschap. Willen jullie er liever een compleet outdoor-weekend van maken? No problemo! Bel Ranger Swen voor de mogelijkheden.

Ranger of the WOODS

Een competitie voor spierbundels en avonturiers

Tijdens deze testosteronvolle competitie ga je de strijd aan met je kornuiten. Wie kan het beste zagen, hakken en sjouwen? Die wordt officieel beëdigd tot ‘Ranger of the Woods’! En nee, het is zeker niet alleen voor mannen.  

Workshop vuur maken

Waar rook is, is vuur

Verdwaald in the middle of nowhere, heb je vuur nodig om te overleven. In deze workshop, maken jullie je eigen vuur. En nee, natuurlijk niet met een aansteker. Ranger Swen vertelt jullie alles over hoe vuur.

Avontuurlijk vrijgezellenfeest

Stoere mannen en vrouwen

Vuur maken, hout hakken en boomzagen, kunnen jullie overleven in het Rangerbos? Het ideale vrijgezellenfeest voor stoere mannen en vrouwen! En om de dag compleet te maken genieten jullie  van de echte Stoere Bikkel BBQ.

Mega Modder Race

Moddermania

Neem het op tegen een ander team en volg zo snel mogelijk een uitgezet parcours. Tijgeren onder een legernet, zwaaien aan de liaan, kwalleballen en kussengevecht boven het water. 100% moddergarantie.

Boogschieten

Schiet als Robin Hood

Heb jij een goede hand oog coördinatie, uiterste concentratie en doorzettingsvermogen? Dan is Boogschieten echt iets voor jou. Daag je vrienden, kennissen en/of familie uit voor de Robin Hood competitie in het Rangerbos.

Feestje op maat

Niets is te gek!

Wil je je kinderfeestje of survivalweekend in het Rangerbos anders invulling geven? Slapen, houthakken, skelterrace, picknicken… Er kan veel in het Rangerbos. Ranger Swen stelt voor jou een programma samen dat bij je past.

Reserveer hier jullie avontuur

Survival tip van de week

Als je met je rug naar het Noorden staat kijk je richting het Zuiden 😉